» Personlijke motivaties personeel
Beste wethouder P.Meekels

Hierbij vraag ik uw steun om de uitbreiding van HORNBACH GELEEN te realiseren.

Hornbach en Gamma en Intratuin bij elkaar, waarom niet ?
Dit is een vorm van positieve concurrentie, kijk maar naar alle woonboulevards, daar liggen ook meerdere winkels met hetzelfde marktsegment bij elkaar, en dat werkt goed.

Wij als HORNBACH GELEEN hebben klanten uit een grote regio waaronder Sittard, Geleen tot en met Roermond en de grenstreek van Duitsland en België, het zou jammer zijn om hen te moeten teleurstellen.

Medewerker HORNBACH GELEEN.

M. VERBEEK

-----------------------------------------------------------

Aan burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Bij deze een bijgevoegde brief met onze motivatie om ons Hornbach filiaal te Geleen om te dopen tot een mooie bouwmarkt waar heel veel mensen al een hele tijd op wachten. De locatie van de bouwmarkt ligt centraal langs een drukke weg en is dus voor veel mensen goed en duidelijk te bereiken. Wij werken al heel wat jaren met plezier in deze vestiging in Geleen, echter het wordt nu tijd om aan de grote vraag van onze klanten om een ruimer assortiment aan bouwmaterialen te kunnen voldoen. Het te realiseren nieuwe pand zal er niet alleen mooi en uitnodigend uitzien maar zal ook heel veel nieuwe klanten naar de gehele boulevard trekken wat alleen maar positieve uitwerkingen zal hebben. Wat ook heel belangrijk uitpakt is dat de nieuwe vestiging zorgt voor 80 nieuwe arbeitsplaatsen, iets waar u als gemeente toch ook wel achter kunt staan. Wij schrijven deze brief niet voor niets maar uit onze ervaringen van de afgelopen tijd blijkt maar weer eens dat de klant naar steeds meer produkten vraagt en die wij de klant ook willen bieden.
Wij hopen dan ook dat u net zoals wij in Geleen-Sittard onze motivatie kunt begrijpen en dat u net zo positief als wij naar deze plannen kunt kijken en daar ook een positief en voor ons zeer belangrijk besluit over wilt nemen.

Met vriendelijke groet namens het gehele Hornbach team te Geleen-Sittard.

A. van Efferen


-----------------------------------------------------------

Geachte gemeente Sittard-Geleen

Als medewerkster van Hornbach Geleen wil ik graag mijn mening kwijt. Ik vind dat Hornbach Geleen wel een bouwmarkt moet krijgen het is alleen maar een gezonde concurentie en meer aantrakkingskracht voor de gemeente Sittard-Geleen. Dus kort gezegd:
- meer arbeidsplaatsen - meer gezonde concurentie

Gemeente Sittard-Geleen denk na !!!!

Lyka Pool

-----------------------------------------------------------

Geachte raadsleden,

 

De gemeente Sittard-Geleen wil graag een stad waar mensen van alle regio’s komen winkelen, waarom dan de komst van een publiekstrekker als Hornbach tegenhouden ? Hornbach geeft niet alleen een positieve impuls aan het braakliggende Gardenz maar ook aan de centra van Sittard-Geleen.

 

Maar goed het gaat niet aleen om Hornbach, het gaat om de mensen die er werken, waar ik er 1 van ben. Ik werk hier nu al een aantal jaren, sommigen van mijn collega’s al bijna hun hele loopbaan, deze mensen willen graag in Geleen blijven werken, wij werken hier met veel plezier en dat de gemeente daar ook maar eens aan denkt voordat ze beslissen om tegen te stemmen.

Tevens zou een bouwmarkt voor nog eens 80 arbeidsplaatsen zorgen, en zou de komst van de bouwmarkt wellicht Gardenz uit het slop trekken zodat daar ook weer meer winkels zich willen vestigen, met als gevolg dat ook daar weer werkgelegenheid komt en meer klanten trekt voor heel Gardenz en heel Sittard-Geleen.

 

Dus gemeenteraadsleden van Sittard-Geleen dit is een grote kans om Sittard-Geleen weer aantrekkelijk te maken voor meer mensen buiten de regio Sittard-Geleen. En kom nu niet aan met het bekende verhaal dat er al genoeg bouwmarkten liggen, want hoeveel Albert Heijn’s liggen er wel niet ? En hoeveel andere supermarkten ? En daarbij beslist de klant altijd zelf nog waar hij of zij naar binnen gaat en waar hij/zij zijn aankopen doet.

 

Dus gemeente grijp uw kans zodat u niet achteraf hoeft te zeggen hadden we toen maar……

 

Hoogachtend

 

 

 

 

 

W.M. Lindeman

(verkoper HB Geleen)
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Handtekeningen per 11/12

 • 1e Ronde (5780)

  2e Ronde (2873)

  Totaal nu (8653)

Poll Hornbach

Chatbox steunhornbach

>>>> Link Partners <<<<<

Last Update

 • woe. 17 oktober 2012

Bezoekers per maand

 • apr. 2009: 142

  mei. 2009: 106

  Jun. 2009: 105

Copyright 2002-2018