» GARDENZ gaat uitbreiden met o.a. een Hornbach.
Foto donderdag 01 december 2011 17:33

Tuinboulevard Gardenz in Sittard-Geleen gaat de komende tijd fors uitbreiden.
Het is de bedoeling dat er in totaal drie gebouwen bij komen waar onder meer doe-het-zelf zaak Hornbach komt, een slaapkamerzaak en mogelijk een fastfood-restaurant. Deze maand al wordt er aan de boulevard aan de Urmonderbaan een filiaal van Kwantum geopend. Het is opmerkelijk dat in een tijd van economische recessie zo fors wordt ge´nvesteerd, zo laat de gemeente Sittard-Geleen weten.

De gemeente speelt in het geheel een ondergeschikte rol. Alleen een stukje infrastructuur en de wijziging van bestemmingsplannen is voor rekening van de gemeente. Daardoor kunnen ook winkels die geen tuinspullen verkopen zich voortaan aan de boulevard vestigen. Het is de bedoeling dat er al in januari met de eerste fase van de uitbreiding gestart wordt.

Dat Hornbach uiteindelijk mocht uitbreiden was al iets langer bekend maar lang niet altijd zeker, deze website is daar een bewijs van. Sinds in 2007 Hornbach erover dacht Sittard-Geleen te verlaten werd er een actiegroep opgericht. Via diverse hantekeningen actie's zowel in als buiten de winkel werden zoveel mogelijk handtekeningen verzameld. Deze werden tijdens 1 van de vele lange raadsvergaderingen aangeboden.

Diverse keren was een "ja" dichtbij maar tot 12 juni 2010 niet bevestigd. Op deze dag kwam het grote woord al naar buiten en ook nu bij de uitbreiding van GARDENZ wordt dit nogmaals bevestigd. Het is nu wachten op de bouw waarvan wij u zeker nog op de hoogte gaan houden.
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Handtekeningen per 11/12

 • 1e Ronde (5780)

  2e Ronde (2873)

  Totaal nu (8653)

Poll Hornbach

Chatbox steunhornbach

>>>> Link Partners <<<<<

Last Update

 • woe. 17 oktober 2012

Bezoekers per maand

 • apr. 2009: 142

  mei. 2009: 106

  Jun. 2009: 105

Copyright 2002-2018